12 Ekim 2016

2.Olağan Üstü Genel Kurul Toplantı Çağrısı 12.10.2016

Aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 26.10.2016 Çarşamba günü saat 13:00 de dernek merkezinde genel kurulun olağanüstü toplanmasına, birinci toplantı da çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 02.11.2016 Çarşamba günü yukarıda belirtilen yer ve saatte yapılmasına.G Ü N D E M1. Yoklama ve açılış2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması3. Yönetim ve Denetim kurulunun yeniden seçilmesi4. Dilek ve Temenniler5. KapanışOlağanüstü genel kurulun derneğimizin internet sayfasından yayımlayarak üyelere duyurulmasına Oy birliği ile karar verildi.

Biz Kimiz?

Engelim Olmayın Derneği, nedeni ne olursa olsun öncelikle Datça’da yaşayan Fiziksel, Zihinsel, Otistik, Down Sendromlu, Spastik, İşitme, Görme ve bunun gibi engellilerin her türlü sorunlarıyla ilgilenir. Dernek, imkânları ölçüsünde diğer engel gruplarıyla ve bakıma muhtaç yaşlılarla da ilgilenir.

0 yorum :

Yorum

Bu sitede kullanılan resim, yazı ve projeler Telif Hakkına sahiptir. Engelim Olmayın Derneginden izin alınmadan kullanılamaz... ©2015 Engelim Olmayın Derneği Blog Teması